top
dd

За CineGrand

„Ако можете да си го представите - можете да го създадете. Ако можете да мечтаете за него - можете да го получите“ - Уилям Артър Уорд

CINÉ GRAND е глобална филмова компаня, оснавана през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINÉ GRAND се свързва на световно ниво с марките "Cine Grand", “Grand Cinemas” и “My Cinemas".

Cine Grand is set to enter the world of movie exhibition and entertainment in a big way and is excited to bring world standard movie viewing experience to audiences worldwide. The Company is working towards establishing its presence in India, Bulgaria, Romania, China, South America and South American markets

МИСИЯ

Човек може да расте само толкова, колкото му позволява хоризонта. - Джон Пауел

Нашата мисия е да станем любимо място на нашите клиенти за гледане на филми и други забавления. Ангажирали сме се да се превърнем в предпочитана и печеливша компания за филмово забавление чрез предлагането на истинска стойност срещу парите на нашите клиенти - с новаторски дизайн, разнообразни продуктови предложения и засилено и последователно предоставяне на услуги по начин, създаващ изключително преживяване на нашите клиенти.

Ръководство

Амитабх Вардаан

Главен изпълнителен директор, CGPL

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Grand Завършил хотелско управление и MBA. Той е бил главен изпълнителен директор на първокласната индийска кино компания за над 8 години. По време на този мандат компанията се превръща в национална марка и добавя повече от 125 екрана. Той е отговорен за цялостното ниво на рентабилност, стандарти, както и въпроси от оперативен характер.

Прасанна Манжрекар

Главен стратегически директор CGPL

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Grand Завършил е инженеринг и следдипломна степен по управление на строителството. Той има универсален опит в строителните и сглобяемите проекти, вариращи от пет звездни хотели, търговски офис сгради и промишлени обекти. Последната му задача е била FAME, където е отговарял за развитието на бизнеса и изпълнението на над 25 мултиплекса и 100 екрана.