НОВИНИ

Career Show Awards 2022 - Best Employers of the Year

С нашите приятели и последователи споделяме нашите постижения. Cine Grand е един от победителите в тазгодишното издание на „Career show awards 2022“. Наградата е наистина важна за нас заради всички усилия и страст, които екипът ни полага, за да направи Cine Grand мястото за най-доброто кино изживяване в България.

===========================

Главният изпълнителен директор на Cine Grand Амитабх Вардхан е предприемач на годината за 2021

https://ceoreviewmagazine.com/entreprene.../amitabh-vardhan/

Целта ми е да предизвикам социална промяна чрез кината. Искам допълнително да превърна кината в средство за общуване чрез предлагане на иновативни решения, както и създаване на нови модели в съществуващите тенденции.

Освен това искам да върша услуга в полза на обществото, като наема на работа над 10 000 души от целия свят. В момента работя и върху нови бизнес модели, които ще направят кината по-достъпни и персонализирани.

===========================

Cine Grand представя своя виртуален асистент

https://bnt.bg/news/sled-milioni-zagubi-i-prazni-kinozali-nad-10-hita-se-ochakvat-prez-2022%C2%A0-v310555-301625news.html

Cine Grand ще зарадва своите клиенти с нова услуга. При посещението на сайта cinegrand.bg всеки ще може да се възползва от услугите на виртуалния асистент Оскар, който ще отговаря на всевъзможни въпроси.

Оскар наистина знае всичко. Той ще осведомява клиентите за програмата на кината, предстоящите премиери и промоции, възможностите за организиране на Рожден ден или частна прожекция. Оскар ще разрешава всички проблеми с избор на места и неполучени билети, ще осведомява клиентите и за цените за съответната прожекция.

На специално събитие на 17 декември Cine Grand ще представи своя нов виртуален асистент Оскар. Гостите ще могат да се убедят в неговите невероятни възможности.

Cine Grand е партньор на ГДБОП, с чиято подкрепа работят заедно в борбата срещу видео пиратството на филми. На същото събитие ще присъстват и представители на организацията, които ще споделят постиженията си в нелеката битка с пиратите на авторски материали.

Всички гости на събитието ще могат да се насладят на един от най-очакваните филми за тази година „Спайдър-мен: Няма път към дома“. Новото взривяващо приключение на Питър Паркър ще го изправи срещу добре познати злодеи, които отново се завръщат от различни паралелни вселени.

===========================

Новият сезон на Болшой – ексклузивно в Cine Grand Park Center

Общо на пет премиери ще се насладят зрителите в нашите луксозни салони


За повече от два века балетната трупа на Болшой се превърна в емблематично име не само за любителите на това прекрасно изкуство. Трупата рядко прави турнета извън Русия, затова най-добрият възможен начин да им се насладим е с излъчванията на постановките в избрани кина по целия свят. След повече от година отлагане, предизвикано от епидемията от Covid-19, тези прожекции ще предоставят възможност на публиката по цял свят, включително и у нас, да им се наслади на това красиво изкуство в пълния му блясък.

Общо пет са премиерите за сезон 2021/ 2022. Емблематичната суперпродукция на „Спартак“, с музиката на Арам Хачатурян и хореография на Юрий Григорович, ще постави начало на новия сезон на 28 ноември. След нея ще видим традиционния коледен подарък „Лешникотрошачката“ на Чайковски в навечерието на светлия празник.

През следващата година ще се насладим на искрящия триптих на Джордж Баланчин „Скъпоценности“, отдаващ почит на три стила в танците, съпоставяйки ги със скъпоценните камъни: изумруди, рубини и диаманти. През март е премиерата на омагьосващия „Лебедово езеро“ на Чайковски с изцяло нов състав и солисти. За финал ще се насладим на постановката на „Дъщерята на фараона“ на френския хореограф Пиер Лакот, създадена специално за трупата на Болшой.

Подарете си незабравимо изживяване със сезон 2021/ 2022!

Прожекциите ще са в Cine Grand Park Center, а билетите са на цена 20,00 лв.

Ето и пълна програма на спектаклите:

28 ноември и 4 декември 2021 г.

„Спартак“

от Арам Хачатурян

Хореография Юрий Григорович

18 и 19 декември 2021 г.

„Лешникотрошачката“

от Пьотър Чайковски

Хореография Юрий Григорович

19 и 20 февруари 2022 г.

„Скъпоценности“

по музиката на Форе, Стравински и Чайковски

Хореография Джордж Баланчин

5 и 6 март 2022 ч.

„Лебедово езеро“

от Пьотър Чайковски

Хореография Юрий Григорович

22 и 28 май 2022 г.

„Дъщерята на фараона“

от Чезаре Пуни

Хореография Пиер Лакот

===========================

Cine Grand отваря врати

Знаем, че отдавна очаквате тази новина и ето, че вече можем да я съобщим: Cine Grand отваря врати!
След предизвикателствата през последните месеци се радваме да ви посрещнем отново в нашите кина.
Искаме да ви уверим, че правим дори и невъзможното за безопасността на всички наши зрители и дезинфекцираме навсякъде на територията на Cine Grand.
Заповядайте при нас, за да се насладите на перфектното кино изживяване в комфортни ни зали.
Благодарим ви за търпението и доверието!

===========================

===========================

Преобразявайки изживяването от ходене на кино

https://www.industry-era.com/vendor-2019-ceo-Cine-Grand.php

Амитабх Вардхан, главен изпълнителен директор на Cine Grand, е мечтател, а киното е негова страст. Той е прекарал повече от 17 години в изграждането на мултиплекси и предоставя на зрителите уникално изживяване при гледането на филми по целия свят. Амитабх е основен двигател в дигитализацията на мултиплекси с помощта на 2K цифрови проектори, компютъризиран софтуер за билети и аналитичен и цифров CRM. Концепцията за всички луксозни седалки, преставки за 3D очила, зали TSAR, пуканки Rainbow, различни цени на билетите и други, е изцяло негово дело, разработена и внедрена от Амитабх на европейския пазар.

"След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден"

С опита си в компании като Domino's, Unilever & PVR Cinemas, Амитабх бе сред съоснователите на веригата Cine Grand, коята разполага с кина в Индия, САЩ, България и Румъния. Като екипен играч, възприемчив и адаптивен към предизвикателствата, Амитабх вярва, че чрез кината човек може да донесе щастие на всички. Тези виждания и качества му помогнаха в създаването на верига кина от ново поколение.

Съотношението цена / качество за клиентите е правилото за успех на Cine Grand, чиято основна грижа са дизайна, технологиите и обслужването на клиенти на всички пазари. За да предложи най-доброто изживяване за своите клиенти, Cine Grand използва най-добрите архитекти и дизайнери, за да проектират киносалони, които са последна дума на техниката и иновациите. Всички зали на Cine Grand са оборудвани с луксозни седалки, които се разтягат до хоризонтално положение, а в зали TSAR клиентите могат да изберат от здравословното меню на уютни малки ресторантчета сандвичи, пици и други, както и да опитат пуканки Rianbow. Персоналът в кината е внимателно подбран, има грижата за обратна връзка с всеки клиент и решава всеки проблем в рамките на 24 часа.

Според Амитабх страхотното изживяване от ходенето на кино започва с изграждането на връзка с всички клиенти. Cine Grand създава всяко кино много внимателно и гарантира, че е снабдено с всички най-нови функции по отношение на седалките, прожекциите, звука, храни и напитки, стандартите на обслужване и т.н. Екипът за научни изследвания и разработки непрекъснато разработва нови идеи, които осигуряват уникално изживяване при ходенето на кино на своите клиенти. Cine Grand е член на Europa Cinema, което подпомага излъчването на всички европейски филми. Освен, че показва холивудски и европейски филми, Cine Grand е домакин на филмови фестивали, събитията на TED, излъчват се балети и концерти, което подчертава уникалността на Cine Grand и му дава предимство пред останалите вериги.

Амитабх твърди, че цифровизацията на кината е била голяма промяна в изживяването от гледането на филми на голям екран. „След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден“, добавя вечният лидер. „Нарастна ходенето на кино, което подпомогна следващите стъпки. Подобри се системата за продажба на билети, системата за обратна връзка с клиентите, системата за фактуриране и отчитане“. Днес клиентите могат да закупят билети и пуканки, без да им се налага да отиват на касите или на концесия. „Наред с подобрените седалки тип реклайнери и концепцията за билети на достъпни цени, се увеличава интереса към киното“, добавя Амитабх. „Сега може да се насладите на филми на голям екран, седейки на най-луксозните седалки“. За Амитабх изграждането на връзка с клиента, иновациите и екипа са от съществено значение. „Ние работим неуморно в разработването на нови концепции и идеи, така че клиентите да продължават да харесват това, което им предлагаме“, твърди Амитаб. „Обслужването на клиенти от нашия екип, е това, което ни отличава от останалите. Непрекъснатите обучения и развитие помагат на Cine Grand да достигне най-високите стандарти за обслужване на клиенти".

Заедно със своя екип от експерти в Cine Grand, Амитабх планира да навлезе в Македония, Сърбия, Кипър и Африка след следващите години с най-модерните кина и много удобства за клиентите. „Нашата висша цел е откриването на работни места за поне 10 000 души, което ще е от полза за всички заинтересовани страни и да се наслаждаваме на много нови изживявания“, казва Амитабх.

===========================

Cine Grand представи своя нов членски клуб

На най-голямото си събитие за 2019 Cine Grand представи своята годишна абонаментна програма. Новият продукт гарантира много привилегии за всички киномани.

Амитабх Вардхан, изпълнителен директор на Cine Grand, приветства гостите в зали TSAR в Sofia Ring Mall. Той поздрави всички партньори и приятели за подкрепата, благодарение на която наскоро бе класиран в топ 10 на най-добрите изпълнителни директори от Industry Era Magazine.

===========================

Новите 3D очила Aviator

Сред подаръците, които получава всеки член на нашия нов клуб, са и 3D очила Aviator. Те са по подобие на модела, носен от Том Круз в култовия хит „Топ Гън“. Cine Grand е първата верига в Европа, която предлага тези дизайнерси очила.

===========================