За Cine Grand

„Ако можете да си го представите - можете да го създадете. Ако можете да мечтаете за него - можете да го получите“. Уилям Артър Уорд

CINE GRAND емеждународна филмова компания. Oснована e през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINE GRAND се свързва на световно ниво с марките "CINE GRAND" и "CINE GLOBE"и оперира с кина в България и Румъния.

МИСИЯ

„Човек може да расте само толкова, колкото му позволява хоризонта“. Джон Пауел

Нашата мисия е да станем любимо място на нашите клиенти за гледане на филми и други забавления. Ангажирали сме се да се превърнем в предпочитана и печеливша компания за филмово забавление с новаторски дизайн, разнообразни продуктови предложения и предоставяне на различни услуги, гарантиращи изключително преживяване.

Ръководство

Амитабх Вардаан

Главен изпълнителен директор

Амитабх Вардхан е мечтател, а киното е негова страст. Той е прекарал повече от 17 години в изграждането на мултиплекси и предоставяне на  уникално изживяване за гледане на филми на публиката по целия свят.

Той е бакалавър (PSM), завършил MBA & Hotel Management и работи за компании като Domino's, Unilever & PVR Cinemas. Като екипен играч е възприемчив и адаптивен към предизвикателствата, той вярва, че чрез кината човек може да донесе щастие на всички и страхотното преживяване на гледане на филми започва с изграждането на връзка с всички клиенти.

„Крайната му цел е  създаване на работни места за поне 10000 души, създаване на стойност за всички заинтересовани страни и обогатяване с нови изживявания и натрупан опит в живота“, казва Амитабх

Амитабх  е сред презентаторите на Ted X и е награден като най-добър изпълнителен директор на 2019 г. от Industry Era USA, почетен сертификат от Columbia University & IIPM, Amity Leadership Award 2009 и награда за лидерство от NDIM

Прасанна Манжрекар

Главен стратегически директор

Завършил е инженеринг и има следдипломна квалификация по управление на строителството. Той има универсален опит в строителните и сглобяемите проекти, вариращи от пет-звездни хотели, търговски офис сгради и промишлени обекти.Предишната му работа е вFAME, където е отговарял за развитието на бизнеса и изпълнението на над 25 мултиплекса с общо 100 екрана.